Aug 28, 2010

i've got friends in all the right places i know what they want and i know they don't want me to stay

ajattelin nyt päivitellä hiukan tarkemmin porvoon tunnelmia! tosiaan yllättävän iso on se meidän huone. oikeasti se on kahdelle hengelle suunniteltu mutta me kolme tyttöä mahutaan sinne ihan hyvin! ina ja heidi on siis mun kämppiksiä.


mahtavampaa tosta asumisesta tekee nimenomaan noi ihmiset. oon niin onnellinen että mulla on ina, heidi, saara, iia ja ellen tuolla! ne on niin kivaa seuraa ja musta on tosi kiva oppii tuntemaan niitä paremmin kun mitä aiemmin tunsin. elleniähän en siis tuntenu aiemmin ollenkaan mutta niin! meillä on aina tosi hyvät (eli aika paskat) jutut ja nauretaan hitsisti ja musta vaan on tosi kivaa niitten ihmisten kanssa. eli suuri kiitos mun hyvästä olosta kuuluu niille!
2 comments:

  1. hahahah hurfan hitta du min blogg?? :D men joo me jobbiga mänkor på min klass menar ja verkligen int er! ni e ju dom bästa lol xDD nää men ja va lite rädd att ja int sku få skratta mera när ja byter skola fö vår porukka hadde så satannskitrandom humor som ja trodde att ingen sku fatta men ni e ju hu skojiga som helst! = ja hadde tur :)) pusspuss h.laura (om du int fatta :D)

    ReplyDelete
  2. hahaha voooi tack laura du e också jätte kiva o skojig!!!! <3

    ReplyDelete