Aug 5, 2011

we had made a wish that we would be missed if one another just did not exist

this post only contains photographs from different occasions. the last photos with bad quality are photos taken with my cellphone.4 comments:

 1. Miksi syöt noin lihottavia ruokia, tai siis ootko sä koskaan ajatellut itsestäs että oot lihava? Äh en osaa sanoa tätä nätisti... kun itsekkin olen lihava niin mulla on ikuinen laihduttaminen päällä enkä uskalla syödä mitään ilman huonoa omatuntoa, niin tuleeko sulla semmosta ettet pidä kehostas?

  ReplyDelete
 2. tiedän hyvin olevani lihava :--D en syö normaalisti kovin epäterveellisesti mutta kesällä on vähän päässyt lipsumaan. laihduin keväällä ja se kyllä jatkuu syksyllä, kunhan saisin kurin kuntoon taas. en pidä kehostani.

  ReplyDelete
 3. okei kiitos että vastasit, vaikka todella tylysti ilmaisin asiani :< en tarkottanut pahalla, anteeksi! Mutta itsekkin todella kyllästynyt tähän 158cm/75kg kroppaan, varmasti tuhat kertaa isompi kuin sinulla!

  ReplyDelete
 4. no kiva että kerrot jälkeenpäin että et pahalla tarkoittanut niin ei se mitään! :-> ei ole isompi, olen itse hyvin iso nainen. itsekin kyllästynyt, mutta laihduttaminen on ihan kamalan vaikeaa ja varsinkin jos ei ole oikein ikinä tykännyt urheilusta ja ruoka maistuu.... :D oon kyllä ihan ylpee mun -9kg, mutta kyllä tästä lisääkin pitäisi lähteä :-) tsemppiä sulle paljon jos yrität laihduttaa!

  ReplyDelete